Diensten

Onze diensten

Trucksbanden Koning B.V. begon in 2020 vanuit de hoofdlocatie te Nijkerkerveen met de basisdiensten bandenverkoop en bandenwissels. Anderhalf jaar verder opereren wij ook vanuit onze tweede locatie te Rotterdam en is ons dienstenpakket uitgebreid  met verschillende transportgerelateerde diensten.

1. Bandenwissel

Als u een Trucksbanden Koning werkplaats bezoekt voor een bandenwissel, bent u gegarandeerd dat u binnen de kortst mogelijke tijd wegrijdt met de voor uw voertuig juiste band(en). Dankzij de ruime bandenvoorraad van zowel A-merken als budgetmerken zijn wij in staat om echt iedere transportondernemer te helpen. Onze vakkundige teams voorzien u van eerlijk advies op maat, zodat u altijd de best mogelijke oplossing krijgt voor uw bandenprobleem.

2. Uitlijnen

U rijdt het zuinigst op wielen die recht onder uw vrachtwagen, trailer of bestelbus staan. Uitlijnen is dus erg belangrijk. Goed uitgelijnde wielen ondervinden namelijk de minste weerstand, waardoor uw brandstofverbruik daalt. Bovendien rijdt u met goed uitgelijnde wielen een stuk comfortabeler en veiliger. Het stuur trekt minder en draait gemakkelijker, wat voor de verkeersveiligheid van u en uw mede weggebruiker erg belangrijk is. Trucksbanden Koning beschikt over de allermodernste mobiele uitlijn apparatuur. Dit stelt ons in de gelegenheid om op elke mogelijke locatie uw voertuig uit te kunnen lijnen zodat het rendement uit uw banden maximaal is.

3. APK Keuring

Bij Trucksbanden Koning bent u ook voor uw jaarlijkse APK Keuring aan het juiste adres. Tijdens de APK Keuring beoordelen wij in totaal 11 punten aan uw voertuig. Deze zijn:

✔️Carrosserie
✔️Motor en brandstofsystemen
✔️Lichten, lichtsignalen en retro reflecterende voorzieningen.
✔️Banden
✔️Roest en vervorming
✔️Koppeling truck en trailer
✔️Onderkant
✔️Gordels
✔️Claxon
✔️Snelheidsbegrenzer
✔️Snelheidsmeter

Zorg dat u altijd veilig en goedgekeurd de weg op gaat. Trucksbanden Koning zorgt dat u goedgekeurd weer de weg op gaat.

4. Kleine Servicebeurt

Ook voor een ‘kleine’ servicebeurt bent u bij Trucksbanden Koning aan het juiste adres. Maar wat verstaan we nu onder een kleine servicebeurt?

Tijdens een kleine service beurt wordt uw voertuig op verschillende punten gecontroleerd door onze professionals. Waar kijken wij naar?

✔Banden
✔Verlichting
✔Remblokken
✔Het uitlaatsysteem

Welke handelingen voeren wij uit tijdens een kleine servicebeurt?

✔Verversen van de olie.
✔Vernieuwen van de oliefilter.
✔Bijvullen van overige vloeistoffen.

Welke voordelen heeft een kleine servicebeurt voor u en uw voertuig?

✔Een kleine servicebeurt kan worden uitgevoerd op elk merk en of model voertuig.
✔Bij een kleine servicebeurt behoudt u altijd de fabrieksgarantie.
✔Aan de hand van wat er moet worden aangepakt aan uw voertuig krijgt u altijd een duidelijke prijsopgave vooraf.
✔Een kleine service beurt is perfect te combineren met een APK-keuring.

Na een grondige kleine servicebeurt kunt u gegarandeerd voor langere tijd weer veilig de weg op.

5. Pechhulp

Bandenpech onderweg of bandenpech op locatie, het kan een ieder overkomen en is nooit prettig. Tijdverlies, eventueel financieel verlies, kortom een nachtmerrie voor elke transportondernemer. Trucksbanden Koning kan door haar 24 uurs pechhulp die heel Nederland bestrijkt, binnen een uur op uw locatie zijn en met de grootste spoed uw probleem verhelpen zodat uw tijdverlies en daarmee uw financieel verlies tot een minimum worden beperkt.
Onze teams zijn zeer ervaren en helpen u zeer snel weer veilig de weg op.
[instagram-feed]
Winkelwagen