Contact

Het Trucksbanden Koning team verwelkomt u graag in onze werkplaats. U kunt vanaf November 2020 op twee locaties in Nederland bij ons terecht, te Nijkerkerveen en Rotterdam. Wij lossen in onze werkplaats nagenoeg elk bandenprobleem aan uw voertuig vakkundig op terwijl u wacht. In geval van nood zorgen wij indien gewenst voor een vervangend voertuig. Hieronder ziet u onze contactgegevens per vestigingslocatie.

Vestiging Nijkerkerveen

In onze gloednieuwe ultra moderne werkplaats te Nijkerkerveen bedienen wij dankzij de centrale ligging klanten over geheel Nederland. Trucksbanden Koning is dankzij het uitgebreide asortiment en onze topservice in minder dan een jaar uitgegroeid tot een begrip in de regio Utrecht en ver daarbuiten. Wij helpen u dan ook graag met elk banden- of bandengerelateerd probleem aan uw vrachtwagen en of truck. De koffie staat bij ons altijd warm!

Vestiging rotterdam

In de maand November van 2020 opende Trucksbanden Koning haar tweede vestiging midden in de bruisende haven van Rotterdam om u ook in de zuid-westelijke regio’s van dienst te kunnen zijn. Ook in Rotterdam staat ons vakkundig personeel tot uw dienst om al uw banden- en of bandengerelateerde problemen aan uw vrachtwagen en of truck in een mum van tijd voor u op te lossen.

Winkelwagen